vrijdag 5 oktober 2012

Nieuwe diersoort gespot op 50°50’04.09” NB 4°21’22.72” OL

Mosbegeleider Paul Renders had een kort gesprek met de wereldberoemde Professor P. Lastic van de universiteit van Upsalla.

Dr.P.Lastic, die reeds heel zijn leven wijdde aan het onderzoek naar evolutie en nieuwe levensvormen heeft een nieuwe diersoort – dit is nog niet geheel zeker – ontdekt die goed gedijt in stedelijke milieus.

DNA-onderzoek toont aan dat

hetzelfde genetische materiaal ook terug te vinden is in levensvormen zoals de Pera Alba Avatica, die opgevist worden door onderzoeksschepen zoals de Simon Stevin en/of de Belgica. Dit slangachtig wezen werd op verschillende plaatsen aangetroffen. Het uiterlijk vertoont gelijkenis met een vervelling zoals we ook bij andere diersoorten aantreffen. Het is verschrikkelijk taai. Zelfs een vrachtwagenwiel belet niet dat het diertje toch ontsnapt via de riool of de ondergrond. Ooit moet er een inhoud in hebben gezeten. Maar dit moet verder worden onderzocht. Ook wat de band is met andere dieren of planten die men aantreft in de pedosfeer of hydrosfeer (n.v.d.r. bodem of watermilieu) vergt bijkomend onderzoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten