woensdag 10 oktober 2012

Jonge Wetenschappers uit Moorsele ontdekken massagraf.

Jonge Wetenschappers uit Moorsele ontdekken massagraf.

Sint-Paulus Moorsele
Vindplaats N50.854469 E3.152261


Een groep jonge wetenschappers uit Sint-Paulus Moorsele deed deze ochtend een opmerkelijke ontdekking. In het Groene Lint van Moorsele ontdekten ze een massagraf van een merkwaardige diersoort.
Vorige maand ontdekte Dr.P.Lastic uit Brussel een nieuwe diersoort met soortgelijk DNA-materiaal als de Pera Alba Avatica.Het ziet er naar uit dat ook deze vondst erfelijke gelijkenissen heeft met de Pera Alba Avatica.

Enkel de vorm is volledig anders! Ze zijn buisvormig en naar boven toe versmallen ze. Hoogst eigenaardig is dat ze een afneembaar hoofd hebben.
Via een schroefdraaibeweging kunnen de hoofden gemakkelijk van het lichaam afgedraaid worden en er al even gemakkelijk weer opgedraaid worden. Dat het hier om een sociale soort gaat is duidelijk. In het massagraf waren een 6-tal exemplaren aanwezig. De exemplaren waren er erg aan toe. Sporen van uitputting waren duidelijk aanwezig. Wat ze precies in het Groene Lint in Moorselededen is niet duidelijk. Geruchten doen de ronde dat het “ridders van the BIG SOUP” zouden zijn, maar dit bericht is nog niet officieel bevestigd.
Deze vondst zou wel eens een echte doorbraak kunnen zijn!
Klik op de kaart in de rechterkolom voor meer inzendingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten